Monday, October 24, 2011

DESERT BERBUKA SEMALAM...




Assalamualaikum semua....ada ke org ni..
Selalu cerita pasal anak2 je kan ni nak citer pasal makan plak.hihihihh. Mama memang suka memasak dan mencuba resepi baru dari rakan2 bloger, so kepada bloger2 masakan mama minta maaf lah ye kekadang ada resepi tu mama nampak sedap mama ambik dan mencuba. Yang pentung hubby ngan anak2 cakap sedap dan suka makan, dari mama tak tahu buat kuih dapat la mama belajar dan dapat lah keluarga menikmatinya..so layankan je lah.



PUDING ROTI BISKUT OREO NI YE...






















3 comments:

nUruL 'aIn (^_*) said...

ermmm...syedaap nye!!
ehh..blm rase lg ni mcm ne dh ckp sedap =p

nUruL 'aIn (^_*) said...

mehhh...nak rase sket!!

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)